Lene Daugaard

Tegner og maler

Webside: lenedaugaard.dk

email: le.daugaard@gmail.com

Lene Daugaard

Hent min præsentationsfolder

PASSION

Tegning og maleri er min passion, og jeg elsker at sidde ved mit tegnebord eller staffeli, og skabe på det hvide papir eller lærred.


INSPIRATION

Elsker du også dyr?

Så kom med mig ind i naturen og dyrenes univers.
Her er en mangfoldighed af liv, fantastiske farver, mønstre og vidunderlige skabninger.


Naturen er omkring os og i os. Intet andet sted, kan vi finde ro og oplades påny som i naturen. Får vi tilmed den store glæde, at se og opleve vilde dyr er det fantastisk.


Uanset hvor lille eller stor, er det af største vigtighed at passe på og værne om dyr og planter og deres miljø. Jeg udtrykker min egen facination over naturen med blyanter, pasteller, akvarel, farveblyant og akryl.


Jeg tegner og maler alle slags dyr, vilde som tamme, fra skæl og fjer til tyk pels.

Hundetegninger udgør en stor del af min tegneverden, og leder du efter flotte hundedekorationer på t-shirts, krus, vægbilleder og meget andet, så tjek mine online Doggyshops. Du finder links her


UDSTILLINGER

Jeg udstiller løbende med kunstgruppen Stiplet og  solo.

For igangværende og fremtidige udstillinger, se venligst linket Udstillinger på min hjemmeside her. Kontakt mig gerne, hvis du ønsker en udstilling i din kunstforening.

UDDANNELSE: Jeg har gået på Skolen for grafisk design, Grafisk skole og Kunst&Design, samt deltaget på kurser i klassisk tegning, croquis, akvarel, akryl, farveblyant, mønster(pattern)design mm.


Har du interesse i at se/købe mine værker, kontakt mig venligst.


En del af mine tegninger kan købes som A4 og/eller A3 kunsttryk, se her

Galleri