Lene Daugaard

Tegner og maler

Webside: lenedaugaard.dk

email: le.daugaard@gmail.com

Lene Daugaard

Hent min præsentationsfolder

PASSION

Tegning og maleri er min passion, og jeg elsker at sidde ved mit tegnebord eller staffeli, og skabe på det hvide papir eller lærred.


INSPIRATION

Elsker du også dyr?

Så kom med mig ind i naturen og dyrenes univers.
Her er en mangfoldighed af liv, fantastiske farver, mønstre og vidunderlige skabninger.


Jeg tegner og maler alle slags dyr, vilde som tamme, fra skæl og fjer til tyk pels.


Jeg boltrer mig også med stor glæde i det abstrakte univers. I mine abstrakte malerier toner motivet frem i en forvalgt farvepalette, ideer opstår undervejs og detaljelag lægges øverst. Jeg elsker tekstur, så jeg ridser og laver gerne mærker i malingen.

I mine kvindemotiver tegner jeg både realistisk og originale og skæve personligheder.. Se fx. min serie "Misses" - Kvinder i stærke farver og med kæmpe frisurer.

Mine printdesigns, starter jeg gerne ud med håndtegning. Jeg kan godt lide den skævhed og finurlighed der kan være i fri tegning. Herefter komponeres et mønster på computeren.

 

Hundetegninger udgør en stor del af min tegneverden, og leder du efter flotte hundedekorationer på t-shirts, krus, vægbilleder og meget andet, så tjek mine online Doggyshops. Du finder links her


UDSTILLINGER

Jeg udstiller løbende med kunstgruppen Stiplet og  solo.

For igangværende og fremtidige udstillinger, se venligst linket Udstillinger på min hjemmeside her. Kontakt mig gerne, hvis du ønsker en udstilling i din kunstforening.

UDDANNELSE: Jeg har gået på Skolen for grafisk design, Grafisk skole og Kunst&Design, samt deltaget på kurser i klassisk tegning, croquis, akvarel, akryl, farveblyant, mønster(pattern)design mm.


Har du interesse i at se/købe mine værker, kontakt mig venligst.

En del af mine tegninger kan købes som A4 og/eller A3 kunsttryk, se her

Galleri