Lene Daugaard

Lene Daugaard

Ønsker du en udstilling i kunstforeningen, er her min folder:

Vær med: få tidlig besked om mit studiearbejde, nye værker og serier, udstillinger og shows.

Som medlem får du også fordele ved køb.

 Tegner og maler

Webside: lenedaugaard.dk

email: le.daugaard@gmail.com

Min intention er at skabe smukke, udtryksfulde og betagende billeder.

Jeg er inspireret af den mangfoldighed af liv, fantastiske farver, mønstre, teksturer og vidunderlige skabninger, der findes i naturen.


Dyr og natur har en stærk positiv indflydelse på mig - og inspirerer mig til at tegne og male.

Former, farver, teksturer hos dyr og natur, såvel som deres levevis og opførsel betager mig. Dyrene giver os indsigt i en betagende og spændende, vild verden som vores egen natur harmoniserer med og længes efter.  Tilstedeværelse, ro og helbredelse er skjult i naturen.


Mit tegne- og maleunivers har for en part en realistisk tilgang, hvor jeg vil indfange de betagende detaljer og ligheder med motivet.
Samtidig har jeg længe haft lyst til en kombination af tegning og maleri i samme motiv, og ønsket at skabe motiver, hvor jeg udtrykker mig mere abstrakt.. Det arbejder jeg med nu, hvor jeg tegner dyr i en mere skitseret og maneret streg og binder sammen med en abstrakt baggrund, som samtidigt giver et mere moderne udtryk.


Mine medier er Blyant, Tusch, Akvarel og Akryl samt Farveblyant og Pastel.


Besøg min hjemmeside for at se mere. 

Hundetegninger udgør en stor del af min tegneverden, og leder du efter flotte hundedekorationer på t-shirts, krus, vægbilleder og meget andet, så tjek mine online Doggyshops. Du finder links her


UDSTILLINGER

Jeg udstiller løbende med kunstgruppen Stiplet og  solo.

For igangværende og fremtidige udstillinger, se venligst linket Udstillinger på min hjemmeside her. Kontakt mig gerne, hvis du ønsker en udstilling i din kunstforening.


UDDANNELSE: Jeg har gået på Skolen for grafisk design, Grafisk skole og Kunst&Design, samt deltaget på kurser i klassisk tegning, croquis, akvarel, akryl, farveblyant, mønster(pattern)design mm.

Har du interesse i at se/købe mine værker, kontakt mig venligst.

En del af mine tegninger kan købes som A4 og/eller A3 kunsttryk, se her

Galleri

Klik på billeder for større visning